FLEXLEASING

Vi hjælper dig på vej til din næste leasingløsning.

BYTTEBIL

Vi tager din bil i bytte ved dit næste bilkøb.

FINANSIERING

Vi tilbyder markedets bedste finansieringstilbud!

CarGarantie

Når du handler bil hos Gadeberg Auto er det vigtigt for os at du føler dig tryg. Derfor samarbejder vi med CarGarantie, der med mere end 50 års erfaring, hører til de mest erfarne udbydere af mekaniske forsikrings- og garantiløsninger i Europa.

Man ønsker naturligvis aldrig at skulle få brug for sin forsikring, men hvis uheldet alligevel skulle være ude, er CarGarantie dit sikkerhedsnet.

Fordelene ved en CarGarantie inkluderer blandt andet:

  • Omfattende sikring mod reparationsomkostninger
  • Likviditetssikring i tilfælde af reparation
  • Gælder i hele Europa
  • Høj planlægningssikkerhed
  • Din bils værdi forøges
  • Du skal ikke lægge penge ud ved en forsikringssag

Hvilke dækninger kan du få?

Når du køber en bil hos os kan du vælge mellem 3 forskellige dækninger – Basic, Comfort og Comfort Plus. Med CarGarantie Basic, er du forsikret på de største og dyreste dele af motoren, samt gearkasse, aksel- og fordelergear. Med CarGarantie Comfort og Comfort Plus er du forsikret for endnu større del af bilens udstyr.

Se hvad de forskellige dækninger indeholder her

Hvad koster CarGarantie

Med en forsikring fra Cargarantie er du på den sikre side, Selv ved biler der er helt i orden, kan man ikke udelukke, senere skader.

Se prisoversigten her

Vi er klar til at finde den bedste løsning til dig

Vil du også være på den sikre side? Sammen finder vi den forsikring som passer bedst til din bil og behov. Vi står altid til rådighed på telefon 51 70 60 04 eller e-mail salg@gadeberg-auto.dk.