FLEXLEASING

Vi hjælper dig på vej til din næste leasingløsning.

BYTTEBIL

Vi tager din bil i bytte ved dit næste bilkøb.

FINANSIERING

Vi tilbyder markedets bedste finansieringstilbud!

Flexleasing af bil

Hos Gadeberg Auto er vi eksperter i flexleasing af biler til både private og erhverv.

Værd at vide omkring flexleasing

Ved en flexleasingaftale betaler du en månedlig ydelse ud fra et fastlagt kørselsforbrug. Når du flexleaser ligger registreringsafgiften ligger mellem 0,5%-2%, afhængigt af bilens første registreringsdato. Hvis bilen er ældre end 3 år betales en afgift på kun 0.5%. Registreringsafgiften betales som en del af den månedlige ydelse.

Flexleasing er velegner sig især til leasing af brugte biler. Når du indgår en en flexleasingaftale hos Gadeberg Auto, får du ikke blot stor fleksibilitet ved valg af bil, men også i forbindelse med tillægsydelser, i form af forskellige garantiordninger.

Vores priser er konkurrencedygtige og tåler altid en reel sammenligning. Sammen finder vi den løsning der passer dig bedst. Vi arbejder altid med gennemskuelige omkostninger, så undgår ubehagelige overraskelser.

Fordelene ved flexleasing

  • Mindre kapitalbinding
  • Spar penge på registreringsafgiften
  • Større frihed til at skifte bil med 2-3 års mellemrum
  • Billigere forsikring
  • Mindre værditab
  • Bilen er nemmere at omsætte efter endt leasingperiode

Altid professionel rådgivning

Måske har du svært ved at gennemskue leasingmarkedet, eller du har måske allerede fundet din næste leasingbil i enten Danmark eller Tyskland? Uanset omstændighederne, er vi altid klar til at give dig professionel rådgivning.

Når du har fundet drømmebilen, sammensætter vi i fællesskab en leasingkontrakt, der giver dig den bedste løsning på baggrund af dine ønsker og dit kørselsbehov.

Måske har vi allerede din drømmebil stående? Vi har altid et bredt udvalg af leveringsklare brugte kvalitetsbiler til flexleasing.

Find en leasingspris

Indtast kilometerstand på bilen

Hvis du ikke kender den, lad feltet stå tomt.

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med Leasing

Hvor længe kan jeg lease bilen?

Oftes tegnes en leasingaftale i perioder på 12 eller 24 måneder, men det er helt op til dig. Vi anbefaler dog at du tegner en kontrakt for maksimalt 36 mdr ad gangen.

Hvad sker der hvis bilen går i stykker?

Hvis bilen er over 24 mdr gammel og fabriksgarantien er udløbet, er det en omkostning, der tilfalder dig som bruger, såfremt der ikke er tegnet en yderligere garanti ved aftalens indgåelse. For flere oplysninger omkring garantiløsninger, er du velkommen til at kontakte os, eller læse mere om mulighederne hos vores samarbejdspartner CarGarantie.

Hvad sker der når leasingkontrakten udløber?

Som udgangspunkt står du som kunde inde for den restværdi eksl.moms og afgift, der måtte være på bilen. Du har således mulighed for at lade bilen indgå i en aftale om en kontrakt på en ny bil, sælge til anden side, eller indgå ny leasingaftale på den samme bil.

Leasing giver dig således flere muligheder ved aftalens udløb. Vi kan også tilbyde at vi ved aftalens indgåelse aftaler en pris, som Gadeberg Leasing indestår for ved udløb, så du blot kan aflevere bilen når kontrakten er slut.