FLEXLEASING

Vi hjælper dig på vej til din næste leasingløsning.

BYTTEBIL

Vi tager din bil i bytte ved dit næste bilkøb.

FINANSIERING

Vi tilbyder markedets bedste finansieringstilbud!

Levering

Når I vælger os som samarbejdspartnere, hjælper vi jer altid godt på vej.

Levering af bil i hele danmark

Vi leverer biler i hele Danmark – i dag, hander de fleste biler på nettet, og det har gjort vores kundekreds endnu større.

Det har aldrig været nemmere at købe drømmebilen – også selvom den ikke lige står henne om hjørnet. Vi har selv nummerplader på lager. Så vælger du at tage turen til Vejen i din gamle bil, kan du få fornøjelsen af hjemturen i den nye – på den måde slipper du for at køre flere gange. Denne service tilbyder vi ved forudgående aftale, enten pr. mail eller telefon.

Flyv eller tag toget hertil – kør hjem i ny bil.

Til dig som køber online, eller ikke har nogen byttebil, kan vi anbefale dig enten at flyve, eller tage toget.

SAS flyver f.eks Kastrup-Billund fra kun kr. 649,- og vi henter dig selvfølgelig i lufthavnen, som kun ligger 25 min Kørsel fra vores forretning, eller på togstationen som kun ligger 10 min. kørsel fra vores forretning.

Vælger du at flyve eller køre med tog, behøver du ikke engang at tage en hel fridag. Du kan f.eks flyve fra Kastrup kl. 11:30, være hos os kl. 13:00 og være tilbage på Sjælland i ny bil kl. 17:00 – så bliver det ikke nemmere!

Få din nye bil leveret på din privatadresse.

Vi tilbyder landsdækkende levering, det betyder at du kan få din nye bil leveret direkte på din privatadresse og vi kan tage en eventuel byttebil med retur.

Hvad enten du vælger at bestille din nye bil online, eller besøge os i Vejen, så finder vi den leveringsløsning der passer dig bedst!

Vil du høre mere om hvordan vi kan levere din nye bil – kontakt os gerne.